Piha

Työkaluvaunu työkaluilla – ihan järkevä ratkaisu!

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Grillikauppa.com verkkokaupan kanssa.

Sellainen huithapeli kuin minäkin olen, niin työkalut ovat kyllä aina hukassa. En tiedä onko työkaluvaunukaan siihen täysin ratkaisu, mutta onhan työkaluvaunu työkaluilla ainakin järkisyyllä perusteltu säilytystapa kyseessä. Se ei ole mikään silpatsälä, vaan takaa teoriatasolla ainakin siisteyden ja järjestyksen autotalliin.

Kenelle työkaluvaunu sopii?

Työkaluvaunu on vähän sekä autoduunarin että ihan oikean autokorjaamon työväline, joten ei sitä tarvitse hävetä olevan liian professionaali tai harrastelijoiden puuhastelua. Autokorjaamossahan nyt erityisesti on oleellista, että työkalut ovat aina siellä, missä niiden pitääkin olla. Tällöin työaikaa ja hallituksen uljasta kikyä ei hukata tavaroiden etsimiseen ja toisten syyttelyyn.

Kaiken lisäksi työkaluvaunussa on sekin juttu, että koko 220 kappaleen arsenaali siirtyy paikasta toiseen (lukittavissa olevilla) renkailla. Jos taasen vertaa perustyökalupakkiin, niin onhan tuo ihan valtava etu. Työkalupakki on kuitenkin painava kapistus raahailla koko ajan – toki joskus välttämättömin ratkaisu.

Työkaluthan itsessään pysyvät työkaluvaunussa lukituksen takana. Laatikoissa on sellainen kahvan takana oleva namiska, joka napsauttamalla laatikko aukeaa kuin keittiökaapisto ikään. Tämähän takaa sen ainakin, ettei lapset käy nappailemassa salaa työkaluja leikkeihinsä.

tyokaluvaunu-tyokaluilla-2

Työkaluvaunu työkaluilla on ihan kelpo ratkaisu hinnan ja saadun tavaran suhteen

Kokeneimmat työkaluja käyttävät aina jaksavat jauhaa siitä, miten paljon työkalut oikeasti maksavat. Pelkästään työkalujen määrä voi ajaa hinnassa saman kuin työkaluvaunu työkaluilla yksinään. Siksi on ihan älyttömän kova juttu, miksi tällaista säilytysmuotoa kannattaa harkita kiinteän säilytystilan sijaan. Näin humanistina haluan päästä vain helpolla ja halvalla. Työkaluvaunu on siihen passeli.