Tietoa meistä

Tuotekokemuksia -sivusto on Edututor oy:n (y-tunnus 2357972-1) ylläpitämä sivusto, jonka tavoitteena on nostaa esille objektiivisesti ja rakentavasti tuotteiden ominaisuuksia sekä kuluttaja- että asiantuntijalähtöisesti. Sivuston asiantuntijat useimmiten edustavat eri yrityksiä tai Edututor oy:n alaisuudessa toimivan Online Stores Finlandin kauppoja, kuten Grillikauppa.com ja Led-valot.fi.

Sivuston päätehtävänä on kirjoittaa monipuolisesti ja laajasti artikkeleita tuotteista ja niiden ominaisuuksista sekä hyvässä että pahassa. Sivuston artikkelien kirjoittajina toimivat pääasiassa asiantuntijat, mutta myös kuluttajilla on oikeus osallistua artikkelien kirjoittamiseen. Ota yhteyttä, mikäli haluat toimittaa meille tuotearvostelun!

Mainonta ja blogiohjeistus

Tuotekokemuksia.fi noudattaa kuluttajaviranomaisen ohjeistusta hyvätapaisessa blogimarkkinoinnissa. Mikäli artikkelin kirjoittajalla on yhteyksiä tuotetta myyvään tai valmistavaan yritykseen, hänen on ilmoitettava siitä blogissaan heti alussa.
Lukijan on saatava tietää sidonnaisuudet yrityksiin ensisilmäyksellä ennen kuin itse tekstiä on pidemmälle lukenut. Muun muassa sivuston ylläpitäjän omat verkkokaupat Grillikauppa.com ja Led-valot.fi ilmoittavat tämän ”yhteistyössä + logo” -tyylisesti.

Yleiset neuvot

Tuotekokemuksia.fi ei ole tarkoitettu ainoastaan Online Stores Finlandin omien verkkokauppojen tuotteiden esittelyyn, vaan sivuille voi kirjoittaa myös muista tuotteista. Huomioithan sivuston ylläpitäjien oikeuden olla hyväksymättä tekstejä.
Pyrkimys on nostaa tuotteista esille ominaisuudet, jotka ovat hyviä ja/tai huonoja. Tämä tulee tehdä objektiivisesti ja rakentavasti. Sivuston päätehtävänä on auttaa kuluttajia saamaan tuotteesta enemmän irti ennen kuin he itse tekevät ostopäätöksensä.

Ota yhteyttä!

Sivuille voi kirjoittaa kuka vain: asiantuntija tai kuluttaja. Ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitoon, voit saada oman kokemuksesi kuvineen esille sivuille.