Harrastukset

Reppujakkara Break-Up MossyOak lähemmässä tarkastelussa

rinkka-logoEnsimmäisen kerran nähdessäni tämän reppujakkara -tuotekuvissa, pidin tätä aivan liian räikeänä mihinkään käyttöön. Käänsin lopulta takkia kuin poliitikko vaalien jälkeen, ja miellyin tähän kovastikin. Sinällään yllättävää, etten aluksi innostunut, koska lempivärejäni on oranssi. Livenä nähtynä reppu sulatti sydämen.

Reppujakkara Break-Up MossyOak: Kuosi ja väri

Repun kuosi on omaksunut maailmansa metsän lumesta, lehdistä ja oksista. Tätä kuosia täydentää oranssi vahvat sävytys. Oranssihan on erinomainen huomioväri, jos tuntuu hukkaavan repun sinne sun tänne. Toiseksi reppu on suunniteltu metsästäjäkäyttöön, jolloin huomiovärit ovat entisestäänkin tärkeämpiä, mikä nyt on metsämiehille täysin “no shit Sherlock” -tietoa.

Rakenteesta

Reppujakkara on oikein mukava ja tukeva istua. Itse asiassa istun parhaillani tätä kirjoittaessani tuolla repun jakkaralla. Se ei pidä minua 170 cm pituista heeboa mitenkään liian matalalla, vaan olo on ihan sopivan ryhdikäs – konttorirotaksi.

Reppu on todella tukeva selkää vasten, mitä nyt reppujakkara voi vaan olla. Kangas on toki keinokuitua polyester 600D, ja se on tietysti hyvin kestävää käyttötarkoitukseensa raskaaseen metsäkäyttöön.

Repun pohja vedenkestävää, eli repussa olevat vaihtovillasukat eivät päädy märkinä jalkaan.

reppujakkara-mossy-oak

Taskut

Päätasku on todella isokokoinen ja sen sisällä neljä pullonmenevää taskua. Siitä en sano mitään, mitä ne pullot voisivat olla. Toki nyt lähtökohtaisesti ne voivat olla neljälle termoskannulle.

Ulompi tasku on hivenen pienempi, muttei häviä hirveästi päätaskun tilavuudelle. Sielläkin on sisällä kolme pullonmentävää taskua.

Tässä repussa taskusta ei ole pulaa tämänkään jälkeen. Toisella sivulla on kuristettava sivutasku. Sekin on kokonsa puolesta termospullon mentävä, mutta tässä tapauksessa tasku on aidosti termarille suunniteltu. Tasku on thermoplus-vahvistettu.

Sitten on vielä pari pienempää säilytystaskua toisella sivulla, kansiläpässä vetoketjullinen tasku ja lantiovyössä tasku.

 

reppujakkara

Loppukaneetteja

Me ihan kuvasimme tätä reppua luonnon äärelläkin, ja tämän käyttökokemuksen näet alla olevasta videosta.

Repussa hyvää ovat iso säilytystila 40 litralla. Ja näitä säilytyslokerikkoja ja -taskuja on enemmän kuin Sipilän hallitus soisi. Kuosi on hyvännäköistä ja tehokkaasti luonnon keskeltä erottuvaa. Materiaali on todella kestävää ja pohja on vedenpitävästi suojattu. En ihmettele laisinkaan, että tämä on Erä-lehdessä julistettu testivoittajaksi.

 

 


marraskuu 17, 2017