Piha

Polyrottinkiset terassikalusteet on POP

Polyrottinkiset terassikalusteet ovat olleet jo muutaman vuoden suosiossa! Hyviä terassikalusteita onkin tarjolla pienimuotoisista illanistujaisista ihan kokonaiseen ruokaryhmään saakka.

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Grillikauppa.com verkkokaupan kanssa.

Kokosimme sinulle kolmen pointin ajatuksen, miksi näin on:

1. Materiaali on kevyt!

Materiaali on muoviseos, joka muistuttaa puuta. Tämän vuoksi polyrottinki on kevyempää siirtää kuin vastaavat puiset toverinsa. Terassikalusteiden käyttäminen erilaisissa tilanteissa on helpompaa kevyen materiaalinsa ansiosta.


2. Terassikalusteet ovat helppohoitoisia

Puu kerää levää ja hometta, koska se on elävää materiaalia. Polyrottinki ei näin tee! Kalusteesi ovat sen vuoksi helppohoitoisia, sillä ne edellyttävät lähinnä kevyttä saippuavettä, pyyhintää ja pressusuojausta käytön ulkopuolella.

3.  Kestävät suhteellisen hyvin sään vaihteluita

Polyrottinki on suunniteltu kestämään suhteellisen hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Tässä on kuitenkin huomioitava ne ainoat miinukset, jotka voivat vaikuttaa kuntoon:

  • Kuuma aurinko on ongelma, jos polyrottinkiterassikalusteissa ei ole huomioitu UV-suojausta. Kuuma aurinko myös saattaa polttaa pölyn pinttyneeksi liaksi, mutta tämä on estettävissä pointin 2 saippuavedellä ja pressulla.
  • Talvipakkanen tekee hallaa materiaalille. Terassikalusteesi heikentyvät pakkasessa, joten ne on parempi siirtää talvivarastoon.

Yhteenvetoa

Polyrottinkiterassikalusteet on kelpo valinta, kun pohdinnassa on parvekkeen, terassin tai puutarhan kalustaminen. Tämä sopii erinomaisesti sellaiselle, joka haluaa helppohoitoisuutta ja monikäyttöisyyttä.