Harrastukset

Led Energie työvalo

yhteistyo-led-valot-300x50

Työkäyttöön on olemassa monenlaisia erilaisia valoja, joista yksi on LED Energie työvalo. Työvaloa on hyvä käyttää tilanteissa, joissa luonnonvalon määrä jää vähäisemmäksi. Tällaisia tilanteita ovat muun muassa varjoisat paikat ja sisätila.

Lamppuled-tyvalo-ladattava-10w-900lm_orig

Lamppu ei ole mikään tila-ahmatti, sillä se on pieni kuin mikä. Lampun kanssa mahtuu hyvin pieniin tiloihin, eikä tarvitse miettiä miten valon saa juuri oikein kohteeseensa. Lamppuhan on nimittäin jalustalla, ja valon saa käännettyä jopa 120 asteen kulmaan.

Jos ei nyt jalustaa halua käyttää, valon saa ruuvattua irti siitä ja kantaa sellaisenaan. Kantokahva muuten on mukavasti silikonipäällysteinen, joten kanto on huomattavasti miellyttävämpää.

Akku kestää kerrallaan ikävä kyllä vain 2,5 tuntia, mutta viiden tunnin latauskertoja on tarjolla 400 kappaletta.

Mihin soveltuu?

Tämä pieni tilaihme tarjoaa erinomaisen avun nopeaan, ahtaassa tilassa suoritettavaan työhön. Lamppu kun toimii akulla, ei ole johdoilla mitään virkaa. Näin ei tarvitse huolehtia siitä, että johdot päättäisivät tapansa mukaan itsestään sotkeutua muihin johtoihin. Lamppua voi pitää myös ulkona säällä kuin säällä, jos vain työmies tai -nainen itse tykkää työskennellä joka kelillä.

Lamppu ei todellakaan ole mikään pitkäkestoisen työn paras kaveri, koska 2,5 tunnin akun kesto ja viiden tunnin lataus pitävät asiasta huolen.  

Hyödyt

  • Pienikokoinen

  • Irroitettavissa osiin

  • Luonnonvaloa lähellä, kirkas valkoinen

  • Kestää käytössä pitkään

  • 120 asteen kulmaan taipuminen

Ongelmia

  • Akun kesto