Sisustus

Kokeilussa LED touch DIM

yhteistyo-led-valot-300x50Meidän ostajamme yhtenä päivänä tuossa kevättalvella 2017 tuli työpisteelleni ja iski paketin pöytään saatesanoilla “Kokeiles tästä”. En oikein tiennyt, mistä oli kyse, joten kaivelin kauniista valkoisesta paketista esiin donitsimaisen vaalean valaisimen.

Se oli kosketusvalaisin LED touch DIM – lamppu jota ei napsautettu päälle kytkimestä. Ehei tässä ei ole sellaista kytkintä. Se toimii huitomalla. Toki ensimmäiseksi valaisin kannatti pistää lataukseen. Pakkauksen mukana tuli USB-johto jonka kiinnitti tietokoneeseen ja pisti latautumaan. Lataamisen jälkeen valaisin olikin jo sitten käyttökelpoinen.

Aivan ensimmäiseksi ei kyllä huitominen auttaa. Oli siellä kuitenkin jonkinlainen kytkin, hyvin vaatimaton kosketusta ainoastaan vaativa. Valaisimen sai tämän jälkeen päälle huitaisulla. Ensiksi se lähti kaikista kirkkaimmalla teholla päälle. Kirkkain valo valaisi aivan mahtavasti! Sen jälkeen kättä heilutellessa valaisimen sensorin yllä valo alkoi portaattomasti himmentyä.

kosketusvalaisin-led-touch-dim-2

 

Kosketusvalaisin LED TOUCH DIM herätti sisäisen maagikkoni

Täytyy sanoa, että minua miellytti todella paljon tämän lampun visio. Se oli johdottomana työpisteeni vieressä, ja välillä sitä sytyttelin ja sammuttelin työn lomassa. Tämä ei toki ollut lampun todellinen funktio, että sitä koko ajan venkslaan päälle ja pois päältä. Mutta kyllä se oli todella miellyttävä stressinlaukaisija,  parempi kuin fidget spinner (jonka myös työpisteelleni sain testiksi).

Kosketusvalaisin LED touch dim oli itselle enemmänkin stressilelu, jonka kanssa sai leikkiä omaavansa muka maagisia voimia. Siis sillain samalla tavalla kuin haluaa joskus leikkiä liukuovien edessä ovien aukenevan taikaiskusta. You know these things? 🙂

kosketusvalaisin-led-touch-dim

Kätevä ja sisustuksellinen

Jos sitä tällain emotionaalisen hekumoinnin lisäksi miettii, onhan se myös todella käytännöllinen apuväline. Se valaisee oikeasti mukavasti suurimmalla tehollaan. Lisäksi se on johdoton (paitsi ladattaessa). Lampussa oleva lenkki mahdollistaa lampun ripustamisen seinää vasten. Retkeilijä saa lampunsta telttaan hyvän laajakeilaisen yleisvalon, johon ei pienikeilainen taskulamppu tai otsavalo kykene.

Sisustuksellisesti tuo lamppu on kaunis kuin mikä! Se on puhtaan valkoinen ja hohtaa sopivan hämärässä kauniin tunnelmallisesti. Lamppua on vielä helppo siirtää sisustuksen mukaan, koska se ei vaadi erillistä sähköjohtoa.


elokuu 16, 2018
marraskuu 8, 2017