Sisustus

Hamam-pyyhe

YHTEISTYÖSSÄ LAVLIA.fi kanssa. Hamam-pyyhe on turkkilaista käsinkudottua materiaalia. Se eroaa perinteisestä froteepyyhestä siinä, että se on huomattavasti kevyempi ja sen vuoksi kuivuu nopeammin. Se myös näyttää todella hyvännäköiseltä modernin kodin sisustuksessa.

Hamam-pyyhe ei ole pelkkä pyyhe

Siinä missä hamam-pyyhe oikeastaan yllättää, ettei se ole periaatteessa pelkkä pyyhe. Aivan ensimmäisenä siitä etsii ripustuslenkkiä, mutta sellaista ei ole. Pituus on käsittämätön, koska kirjoittaneen oma 170 cm pituus jää hamamin varjoon.

Oikeastaan juuri tuon vuoksi hamam-pyyhe toimii myös ihan täydellisenä torkkupeittona, mitä tällainen päiväunien ystävä ainakin ylitse muun arvostaa todella paljon. Pituus on siis todella riittävä, eikä sen leveys nyt myöskään huono ole.

Väittäisivät kyllä, että tuo pyyhe on täysin sopiva huivikäyttöön, mutta tuosta voi sitten ihan itse päättää onko huivikäyttöön vai ei. Huivina hamam voi olla ehkä turhan tuhti päällä, mutta se voi toki olla, että olen ymmärtänyt huivikäytön väärin.

Tämä myös on passeli piknik-alustaksi lämpimiin kesäisiin päiviin. Ja vaikka jos nyt olisikin niin, että maa on hivenen kostea tai sade tulisi. Pyyhe tosiaan on niin kevyttä materiaalia, ettei sen kuivatus ainakaan ikuisuutta vie pienen tuulenvireen syleilyssä.

Värivaihtoehdot

Värivaihtoehtoja pyyherintamalla on ihan helkkarin hyvin. Lavlia-verkkokauppa esimerkiksi näitä myy mustasta sävystä pinkkiin. Hamam on ihan hyvä passeli valinta, kun arvostaa rustiikkisuutta ja pieneen tilaan menevyyttä.

 


elokuu 16, 2018
marraskuu 8, 2017