Ruoka ja juoma

Grilli: Jamie Oliver – Park BBQ

yhteistya-grillikauppa-300x50

Jamie Oliver -tuotesarja lienee useimmille tuttu sen vuoksi, että Jamie Oliver on televisiossa ruokaa tekevä hyväntuulinen brittikokki. Hänen nimeään kannattelee myös tuotesarja, johon kuuluvat kevyesti kuljetettavat Park BBQ -grillit.

Puistopiknikin pikkukaveri

pallogrilli-bbq-pro-jamie-oliverTämä grilli on luonteeltaan värikäs ilopilleri, joka ei jätä ketään kylmäksi. Luonnehtisin tätä veikeäksi kaveriksi puistopiknikille ja festareille. Grilli on pieni ja tarjoaa juuri ja juuri grillauspinta-alaa parille–kolmelle syötävälle kerrallaan.  Suosittelen oheen ruokaisaa salaattia, jotta odottaminen ei olisi yhtä pitkäpiimäistä.

Ajan hengessä grillinkään ei tarvitse enää olla perusmusta väriltään. Park BBQ -grillejä on tarjolla kuutta erilaista väriä: keltainen, punainen, vaaleansininen, sininen, harmaa ja musta. Lisäksi grillikohtaisesti on erilaisia toisen värin yksityiskohtia. Iloitteleva värimaailma on omiaan sulattamaan grillausta vähemmänkin harrastavan sydämen.

Yhteenvetoa

Grillaaminen on Jamie Oliver -sarjan Park BBQ -grilleillä yksinkertaista ja helppoa.jamieoliver

Grillejä pystyy kuljettamaan helposti paikasta toiseen. Grillien väriskaala hivelee myös perinteistä grillaamista välttelevän silmää. Toki jos on tottunut miehekkämpiin grillimalleihin, niin tämän näkee todennäköisesti pelkkänä “leluna”. Asiansa se ajaa joka tapauksessa, eli ruoka kypsyy.

Hyödyt

  • pienikokoinen ja helppo kuljettaa kesämenossa mukana
  • lämpömittari
  • ruostumatonta terästä
  • ilmakierron säätö
  • väriskaalaa löytyy

Ongelmat

  • Grilli ei täytä isomman piknik -porukan nälkää kerralla