Sisustus

Fanni K

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Grillikauppa.com verkkokaupan kanssa.Sisustusrintaman yksi uusimpia tuotemerkkejä on aivan ihana Fanni K -mallisto. Tämä mallisto ei ole mikään kovin krumeluuri, vaan hakee hyvin yksinkertaisilla muodoilla ja tyyleillä todella upeaa näyttävyyttä.

 

Fanni K -malliston tarina

Fanni K:n ajatus perustuu saaristolaistunnelmaan, jossa hento merituuli hyväilee viilenevässä alkusyksyisessä illassa. Mallisto henkilöityy Fanni -nimiseen 30-40 -vuoden ikäiseen naiseen, joka nauttii elämästään yksinkertaisilla asioilla. Tästä on todella helppo ottaa kiinni, sillä pääosin tuotteet henkivät tätä Fanni K:n maalailemaa mielenmaisemaa.

 

Fanni K matot

Erityisesti mattovalikoima on todella kaunis. Villamatot ja juuttimatot ovat juuri sitä, mitä moderni koti tällä hetkellä käyttää sisustukseen. Kävin näitä hypistelemässä itsekin ja voin todeta materiaalin olevan oikein vahvaa ja hyvää. Villamatot erityisesti omaan makuuni ovat todella mieluisia.

Värimaailma pysyttelee suhteellisen maltillisissa maailmoissa, sillä musta ja valkoinen pääasiassa hallitsevat mattojen väriä. Pyöreissä matoissa on sen sijaan otettu kaikki väri-iloittelu irti, mikä ainakin omaan värisilmään on myös oikein hyvä juttu.

Muut kalusteet

Kalustepuolella silmään pistävät metalliset penkit, joita on saatavilla sekä kulutettuna valkoisena että sinkin värisenä. Tämä visuaalinen tuulahdus vie itseni ainakin lapsuuden maisemiin mummolaan saunatupaan.

Valikoimaahan pienkalusteissa Fanni K:lla riittäisi enemmänkin, muun muassa rottinkikoria, säilytyskoria, lehtitelinettä ja pienpöytiä. Näissä vielä toivon mukaan tarina saa vähän enemmän syvennystä, mutta onneksi matoissa se luonne on jo. Noi metalliset penkit ovat lähinnä sitä, mitä Fanni K:n tarinan kuuluu sisältää. Siksi niistä isot pisteet!

Fanni K -mallistoa myy Grillikauppa.com.